UA-114427759-1 UA-121650316-1 UA-150913154-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Oprichting Sallandse Keepersschool

De Sallandse Keepersschool is op 11 september 2016 opgericht door Yoël Finke.

Hij begon op jonge leeftijd zelf met keepen en heeft een groot deel van zijn jeugd in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles en PEC Zwolle gekeept.

Op latere leeftijd is hij naar De Graafschap gegaan.

Verder heeft hij ook bij een aantal amateurclubs in de regio gewerkt als keeperstrainer. Sinds augustus 2019 is Yoël keeperstrainer/scout bij Go Ahead Eagles voetbalopleiding.

 

Omdat er veel vraag is naar deskundige keeperstraining biedt de Sallandse Keepersschool keeperstrainingen aan voor alle jeugdkeepers uit de regio. Vaak is het voor amateurclubs lastig om een goede keeperstrainer te vinden, daarom werkt de Sallandse Keepersschool ook met een aantal amateurclubs uit de regio samen. De clubs geven hun jeugdkeepers de kans om de trainingen bij de Sallandse Keepersschool te volgen, waardoor zij zich beter kunnen ontwikkelen.

 

Het doel van de Sallandse Keepersschool is dan ook: ervoor zorgen dat keepers en keepsters plezier hebben in het keepersvak. Mede daardoor zullen de keepers en keepsters zich gaan ontwikkelen. Het niveau waarop gekeept wordt, is hierbij niet belangrijk.

Naast plezier is passie voor het keepen ook belangrijk. Zowel de keepers als de trainers moeten een bepaalde passie hebben voor het keepersvak en dat ook uitstralen. Als deze twee aspecten aanwezig zijn, kun je jezelf ontwikkelen.

 

De Sallandse Keepersschool biedt meerdere soorten cursussen aan.

Dit zijn de:

- Basiscursus

- Basis pro cursus

- Gevorderden cursus

- Gevorderden cursus Pro

- Privètraining

- Duo training

 

Per cursus worden de keepers ingedeeld op leeftijd en sterkte. Dit zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau traint en daardoor veel plezier beleeft aan de trainingen.

Voor meer informatie over de cursussen kunt u kijken bij het kopje ‘cursusaanbod’.

 

Keepers kunnen zichzelf opgeven door het aanmeldformulier in te vullen onder het kopje ‘aanmelden’.

 

Wil je als keeper of keepster jezelf ontwikkelen en vooral veel plezier beleven aan het keepen?

Meld je dan nu aan bij de Sallandse Keepersschool.